Ar žinai, kad jei savo sodo gėlyne augini nasturtes, turi puikiausią prieskonio kapario pakaitalą. Kaparis yra aštrus, dažniausiai naudojamas marinuotas prieskonis, ypač mėgstamas ir auginamas Vidurinėje Azijoje ir Šiaurės Kaukaze. Sode užaugintos nasturtės vaisius palaikyk kokybiškame acte ir gali mėgautis savo kapariais. Skindamas nasturtų vaisius, žiūrėk, kad jie būtų neprinokę ir visai žali. Nasturtė vertinga ir kaip gėlė, ir kaip prieskoninis augalas. Maistui paskaninti gali vartoti ne tik jos vaisius, bet ir pumpurus, lapus bei žiedus.

Papelijusios žinios yra bendro pobūdžio, skirtos supažindinti, kad egzistuoja tokio pobūdžio dalykas, reiškinys ar objektas, subjektas ir pan. Žinios gali būti papelijusios, todėl apie aktualią redakciją ir turinį ar naudojimą konkrečioje situacijoje siūlytume konsultuotis su savo teisininku, architektu, konstruktoriumi, dizaineriu, sodininku, apželdintoju ir ar kitu dalyko specialistu bei profesionalu. Jokių garantijų. Naudodami galimai papelijusias žinias jūs prisiimate visą su naudojimu susijusią riziką.